bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для активізації громади району Майорівка міста Львів
10.11.2016

Інститут суспільних ініціатив запрошує взяти участь у тренінгу по написанню проектів на конкурс міні-грантів за програмою Британської ради 12-13 листопада у місті Львів. Дедлайн - 11 листопада 2016 р.

12-13 листопада 2016 року для розвитку району Майорівка міста Львів відбудеться тренінг по написанню проектів та активізації громадян, де місцеві жителі приміряють на себе вперше роль справжнього активіста.

Інститут Суспільних Ініціатив оголошує набір на тренінг програми “Активні Громадяни” від Британської Ради. Це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення, завдяки якій учасники тренінгу отримують міні-гранти на реалізацію своїх проектів.

Мета тренінгів – залучити до співпраці активних, свідомих та небайдужих жителів міста, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.

Як повідомила проектний менеджер організації та організатор тренінгу, Ольга Палінчак : «В рамках цієї програми, ми розказуємо учасникам про інструменти для змін, а фінансова підтримка з боку Британської Ради кращих проектів стає приємним сюрпризом для активістів. Наприклад, в даний момент учасники минулих тренінгів вже реалізовують самостійно проекти для своєї громади в таких містах як Броди, Винники та Старий Самбір! Але головне, що ми стараємося донести до кожного, що зміни і все необхідне для них в наших руках!»

Кожен учасник тренінгу отримає сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради. Під час тренінгу учасники навчаться писати власні проекти локальної соціальної дії, після чого відправлять їх на конкурс міні-грантів до Британської ради. У рамках програми “Активні громадяни” Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 500 фунтів (15 000 грн.).

Партнером проекту є ГО «Час справедливості» та Управління культури Львівської міської ради.

Зареєструватися можна до 11 листопада за посиланням 

Заняття триватимуть кожного дня з 11 ранку по 17 вечора.

Місце проведення  - Бібліотека №38 (Ніщинського, 27, м.Львів)

Кількість учасників обмежена та обов’язкова участь на весь час тренінгу.

Контакти - [email protected] або ж за телефоном 066 83 06 229 (Ольга)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.