bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Prometheus запускає цикл безкоштовних онлайн-курсів «Аналіз даних»
14.07.2016

Prometheus відкриває реєстрацію на цикл з чотирьох безкоштовних масових онлайн-курсів з аналізу даних http://prometheus.org.ua/dataanalysis:

  • «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R» від фахівця з даних компанії Ciklum Анастасії Корнілової
  • «Машинне навчання» від інженера по розробці систем машинного навчання компанії VideoGorillas Олеся Петріва
  • «Візуалізація даних» від фахівця з візуалізації даних і журналістики даних, засновника порталу texty.org.ua Анатолія Бондаренко
  • «Обробка та аналіз великих даних», викладача якого буде анонсовано додатково.

Аналіз даних – дисципліна, що займається збором, вивченням та прийняттям рішень на основі аналізу великих обсягів даних про державу, суспільство та оточуючий світ. Він дозволяє виявити невидимі закономірності і революційно покращити процес прийняття рішень в державному управлінні, охороні здоров’я, освіті, економіці, бізнесі та майже всіх інших галузях людської діяльності. Аналіз даних став важливою складовою найбільш передових технологічних розробок: від розпізнавання мови комп’ютерами до роботизованих автомобілів. Авторитетне видання Harvard Business Review назвало аналітика даних «найбільш привабливою професією XXI століття».

Цикл масових безкоштовних онлайн-курсів «Аналіз даних» розрахований на те, щоб створити першу загальнодоступну українську навчальну програму з аналізу даних. Успішне завершення всіх курсів цієї навчальної програми дозволить слухачам отримати достатній обсяг знань та практичних навичок, щоб претендувати на посаду молодшого аналітика даних.

Ми звертаємося до вас з проханням поширити новину про цикл курсів з Аналізу даних (http://prometheus.org.ua/dataanalysis) на ваших сторінках у соціальних мережах, щоб якомога більше людей змогли скористатися можливістю безкоштовного навчання у найкращих викладачів-практиків!

Цикл курсів «Аналіз даних» виготовлено в межах “Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні” за фінансової підтримки посольства Швеції в Україні (SIDA). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.