bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для журналістів «Літні люди в Україні та їхні проблеми очима ЗМІ»
16.03.2016

Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні» (ТЛУ) за підтримки Програми NSA-LA Європейської Комісії запрошує 10 журналістів українських ЗМІ (друкованих, радіо та телебачення), які висвітлюють соціальну тематику, зокрема,  проблеми людей літнього віку, взяти участь у семінарі на тему «Літні люди в Україні та їхні проблема очима ЗМІ».

Організатор: Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні» (ТЛУ)

За підтримки: Програми NSA-LA Європейської Комісії.

Тривалість/дата: 3 дні, 24-26 березня 2016 року

Місце проведення: м.Київ 

У семінарі передбачена спільна робоча сесія з керівниками та волонтерами регіональних відділень ТЛУ, прес-тур до одного з регіональних відділень ТЛУ у м.Житомирі, зустрічі з волонтерами та підопічними літнього віку.

У роботі семінару візьмуть участь експерти, науковці, державні службовці та волонтери.

Мета семінару – глибше ознайомитися з соціальною проблематикою, що стосується літніх людей в Україні, дати можливість журналістам на власні очі побачити роботу громадських організацій з цією категорією людей. Які проблеми стоять перед літніми людьми сьогодні? Як вони їх розв’язують? Як допомогти їм, а також громадським проектам, що працюють з ними, на рівні державної та місцевої влади, бізнесу, громади?

Витрати на транспорт, проживання та харчування бере на себе організатор.

Зацікавлених журналістів просимо до 9:00 21 березня 2016 року зголоситися письмово із зазначенням ПІБ, видання, посилання на власні матеріали із соціальної тематики, контактного номеру телефону та електронної адреси. А також приблизного формату запланованого матеріалу (обсяг, час виходу).

Заявку просимо надсилати за адресою: [email protected], вказавши в темі листа «СЕМІНАР».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.