bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників для молодіжного обміну «Social Business Ideas» у Мадриді
25.01.2016

Головною метою молодіжного обміну є навчаня молодих людей з шести різних країн (Іспанія, Італія, Сербія, Україна, Грузія, Польща) на теми соціального підприємництва (далі СП), для заохочення вираження їх творчого потеціалу і безпосередньої підтримки розвитку і впровадженню їх ідей у співпраці з сусідніми країнами ЄС для вирішення проблем працевлаштування.

Sociopreneurship” створить простір для молодих людей, щоб зустрітися, поділитися і дізнатися більше про соціальне підприємництво в якості нового і творчого шляху боротьби з безробіттям та підтримці осіб з обмеженими можливостями. Партнерські організації також отримають користь від проекту, якщо  буде  представлений принаймні один член від організації.

В ході проекту ми будемо обговорювати молодіжні ініціативи, творчі здібності  у підприємництві, активне громадянство і дамо учасникам простір для створення бізнес-ідеї з соціальними цілями і розробки  нових проектів по боротьбі з безробіттям серед молоді і для зміцнення  миру в Європі. За допомогою  методів неформальної освіти учасники  візьмуть участь у рольовій грі, обміні досвідом, відвідають  воркшопи і дні відкритих дверей, створють посібник про те, як почати СП, відвідають  соціальні підприємства та ін.

В кінці проекту  кожен учасник отримає  розуміння СП і нові  шляхи  подолання безробіття серед молоді; нові проектні ідеї та бізнес-план; нові навички і знання, які можуть бути корисні для їх особистого та професійного розвитку.

Вимоги до учасників:

  • 4 учасники у віці від 18 до 25 років;
  • володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • зацікавленість темою соціального підприємництва, наявний деякий досвід СП;
  • готовність приймати участь в підготовці до обміну, а також поширювати результати цієї події.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду в рамках 270 євро. Відібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 20 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Заявки на участь можна заповнити – http://goo.gl/forms/HkEmiVijie до 31 січня 2016 року.

Контакти

  • КІПЦ Європейський клуб
  • Альона Глазкова
  • [email protected]
  • http://www.prostir.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.