bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг «Права дитини очима педагогів»
20.05.2015

Молодіжний клуб «Співдружність» м. Бердянська за підтримки  Фонду сприяння демократії Посольства США в України (в рамках проекту «Знай свої права») оголошують про проведення ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СЕМІНАРУ - ТРЕНІНГУ «ПРАВА ДИТИНИ ОЧИМА ПЕДАГОГІВ» (на базі пансіоната «Славутич», м.Бердянськ)

Коли: 13-18 червня

Мета семінару-тренінгу:

  • обмін досвідом між педагогами, тренерами, громадськими активістами з різних регіонів України та надання необхідної інформаційно-методичної підтримки тим, хто бажає поглибити знання в галузі прав дитини, толерантності, протидії насиллю в молодіжному середовищі;
  • популяризація і підвищення рівня засвоєння правових знань, вдосконалення правової освіти педагогів;
  • подолання розриву між засвоєнням нових знань і застосуванням їх на практиці.

Для реалізації зазначеної мети у програмі школі заплановані: «круглий стіл», проведення тренінгів («Права дитини», «6 кроків до толерантності», тренінг з профілактики насилля та інш), майстер-клас з дебатів (від переможців дебатних турнірів - представників дебатного клубу ЦДЮТ м. Бердянська), правовий квест, екскурсія  та цікава культурна програмa.

Протягом сонячних літніх днів учасники будуть мати можливість вдосконалити свою педагогічну майстерність, поділитися знаннями з іншими, зробити крок до особистого вдосконалення. А крім того, отримати море задоволення від спілкування з друзями та однодумцями, ласкавого сонця та природи берегів Азовського моря.

Кого ми чекаємо

25 осіб: педагоги, тренера, громадські ативісти, які мають досвід правопросвітницької роботи та можуть презентувати його під час заходу. Оргкомітет залишає за собою право конкурсного відбору учасників

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.