bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для представників ЗМІ Волинської області
22.05.2014

Обласне громадське об’єднання “Волинські перспективи” в рамках реалізації проекту «Покращення системи надання допомоги жінкам Волинської області, які стали жертвами насильства в сім’ї» проводить тренінг для представників ЗМІ Волинської області «Етичні засади висвітлення проблеми домашнього насильства у ЗМІ».

Участь у тренінгу допоможе представникам ЗМІ Волині отримати необхідні знання щодо висвітлення інформації про проблему, дізнатись про міжнародні та українські норми законодавства, щодо домашнього насильства, сприятиме усвідомленню важливості та актуальності проблеми. 

Одним з пріоритетних напрямків роботи обласного громадського об’єднання “Волинські перспективи” є протидія домашньому насильству в регіоні. Для подолання цієї проблеми ми налагодили тісну співпрацю з Українським Жіночим Фондом, разом з яким починаючи з 2012 року впроваджуємо проект «Покращення системи надання допомоги жінкам Волинської області, які стали жертвами насильства в сім’ї». За період реалізації проекту в організацію звернулося 147 жінок, яким було надано кваліфіковані юридичні та психологічні консультації, що допомогли змінити їх життя на краще. Взагальному, завдяки реалізації проекту, близько 2500 жінок Волинської області отримали інформацію про Закони, які діють в Україні і захищають їх права в ситуації домашнього насильства. 

Захід відбудеться: 
23 травня 2014 року 
за адресою: вул. Лесі Українки, 9, (ІІІ поверх), м. Луцьк. 

Початок заходу о 14 год. 00 хв. 
Орієнтовна тривалість заходу – з 14-ої до 17-ої години. Реєстрація учасників розпочнеться о 13 год. 45 хв. Учасникам будуть забезпечені роздаткові матеріали та кава-пауза під час тренінгу. 

Підтвердити свою участь, можна надіславши лист 
за електронною адресою [email protected] у довільній формі або зателефонувавши за номерами телефону 0506904829 або 72-71-98

Контакти

  • 0506904829
  •  (0332)727198

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.