bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінар «Як вберегти прибудинкову територію від незаконної забудови?»
07.06.2011

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує бажаючих подавати заявки на участь у навчальному семінарі «Як вберегти прибудинкову територію від незаконної забудови?» (для м.Луганськ та Луганської області).

До участі у навчальному заході запрошуються: - громадські активісти - члени ініціативних груп громадян, що відстоюють право на безпечне місце проживання в громадах Луганщини;

  • представники ОСН і ОСББ;
  • представники громадських організацій;
  • громадсько-активні журналісти.

Мета семінару: допомогти громадським активістам оволодіти знаннями та навичками захисту прибудинкової території від незаконної забудови.

Програма семінару включає висвітлення таких питань: оформлення прибудинкової території у власність ОСББ; механізми збереження прибудинкової території в умовах відсутності ОСББ.

Дата проведення семінару – субота, 17 червня 2011 року.

Тривалість заходу – 7 годин. Про місце проведення семінару буде повідомлено додатково особам, що будуть запрошені до участі в семінарі.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та харчуванням.

Учасникам з-поза Луганська організатори компенсують проїзд за наявності проїздних квитків. Заявки на участь у семінарі просимо надсилати на e-maіl: zahyst@gmaіl.com, факсом: (0642) 491 374, надсилати поштою або приносити особисто за адресою: 30-й квартал 2/14, м. Луганськ, 91005.

Якщо у Вас виникли проблеми з надсиланням заявки звʼяжіться з контактною особою від СЦГІ ( Хандрамай Олександра, тел.: (0642) 491374, (050)88-55-890 (лише у зазначений час, пн.-пт. з 9:00 до 17:00), [email protected]).

Важливо! Ваша заявка вважається прийнятою у тому разі, якщо протягом 1 робочої доби Ви отримали на свою поштову скриньку підтвердження про отримання організаторами Вашого листа. В разі відсутності підтверджуючого листа, направте заявку повторно, або звʼяжіться з організаторами.

Останній строк приймання заявок – 14 червня 2011 року (до 17:00). Всі заявки, що надійдуть пізніше зазначеного терміну будуть розглядатися в останню чергу та при наявності вільних місць.

Проектна діяльність здійснюється в рамках проекту «Розвиток громадянського суспільства», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з місцевими та міжнародними партнерами та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012 рр.

Коментарі

Олександра Хандрамай   4859 днів тому   #  

Шановні колеги. Зверніть увагу, що заявки приймаються лише від представників Луганщини.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.