bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання та гранти для постраждалих від конфлікту на сході України
26.06.2017

Продовжуєте рухатися вперед, незважаючи на життєві труднощі? Шукаєте інформацію про гранти чи навчання? Зверніть увагу на запропоновану добірку.

1. Реєстрацію на участь у проекті «Фінансовий менеджмент для НУО: просто про складне» продовжено у м. Запоріжжя та Дніпро. Проект «Фінансовий менеджмент для НУО: просто про складне» реалізується ГО «Інститут податкових реформ» в рамках проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб». Дедлайн - 01 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Полтавська філія Суспільної служби України та Театр Сучасного Діалогу оголошують набір учасників для участі в новому проекті «Сучасні театральні майданчики – осередки громадянської активності». Метою проекту є навчання мешканців східних регіонів використовувати сучасний театр як осередок громадської активності та мистецький інструмент  побудови діалогу у суспільстві для вирішення актуальних проблем своїх громад. Дедлайн - 02 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Оголошено набір на дводенні тренінги «Адвокація прав ВПО та співпраця з органами влади», які відбудуться відповідно 15-16 липня у Запоріжжі, 20-21 липня у Харкові. Запрошуються громадські активісти, які працюють у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які працюють в містах Запоріжжя й Харків, а також – в межах цих областей. Дедлайн - 6/11 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Європейська політика сусідства приймає пропозиції на отримання грантів з метою сприяння зайнятості та активної участі молоді в житті суспільства і економіки, шляхом розвитку навичок, необхідних на ринку праці і підтримуючи їх у становленні лідерів і підприємців, полегшуючи пошук нових професійних можливостей. Дедлайн - 11 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенцівв самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО» продовжує набір бажаючих жінок з числа ВПО на безкоштовне навчання з англійської мови. Навчання проводиться в «Інтеграційному центрі для ВПО та місцевої громади». 

Детальніше – тут.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.