bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Херсонщини взяла активу участь у святкуванні Дня Європи
29.05.2009

Молодь Херсонщини взяла активу участь у святкуванні Дня Європи, яке організував Молодіжний центр регіонального розвитку.

За підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та представництва Європейської комісії в Україні, 23 травня в парку ім.Леніна громадські організації міста і студентська молодь зібралися відзначити День Європи у Херсонській області.

Протягом чотирьох годин учасники заходу, гості свята та громадяни міста брали участь у різноманітних конкурсах на європейську тематику, малювали на асфальті, грали у квести. Учасники конкурс дитячого малюнку на асфальті «Україна - ЄС очима дітей Херсонщини» розмалювали всю територію навколо великого дуба у парку, а переможці конкурсу отримали солодкі призи.

Студенти вищих начальних закладів розповсюджували популярну літературу про Європейський Союз та європейську інтеграцію України, проводили міні-лекції для перехожих, роздавали символіку ЄС ( міні-прапорці, наліпки, футболки, пакети тощо).

У центрі парку біля великого дубу, дівчата-студентки дизайнерських факультетів вузів міста, гуашшю розмальовували всіх охочих у кольори європейських прапорів, національну символіку країн-членів ЄС та України. Охочих виявилося надзвичайно багато.

В цей час центральними вулицями міста проїжджала колона байкарів із прапорами України та ЄС. Херсонський державний університет спеціально до свята виготовив великий банер із прапорами всіх країн-членів ЄС, на фоні якого увесь вечір фотографувалися учасники святкування мешканці обласного міста.

На імпровізованій стіні біля школи №16 мешканці і гості міста залишали свої привітання, побажання, поради щодо європейської інтеграції України.

Організаторами святкування виступили ХОМГО Молодіжний центр регіонального розвитку, Євро клуб ХДУ , Євроклуб ХНТУ та управління у справах молоді Херсонської міської ради.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.