bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейська Комісія запрошує громадянське суспільство до веб-консультацій
24.04.2009

Наприкінці квітня 2009 року Представництво Європейської Комісії в Україні започаткувало на власному сайті службу веб-консультацій із громадянським суспільством. На даний момент вона перебуває на пілотній стадії, але очікується, що ця служба стане корисним інструментом поглиблення діалогу між Європейською Комісією і громадянським суспільством в Україні. Перша консультація наразі відкрита.

Ця консультація має відношення до проекту Національної індикативної програми інструменту Європейської політики сусідства на 2011-2013 роки.

Повідомлення можна надсилати українською, англійською, чи російською мовами на адресу [email protected] до 20 травня 2009 року.

Пропонується коментувати будь-який аспект проекту національної індикативної програми.

Перелік із трьох запитань, що додоможе сформувати Ваші відповіді.

1. Прокоментуйте, як на Вашу думку, можна покращити роль та рівень залучення громадянського суспільства в окремих секторах. Якщо можливо – надайте докладні рекомендації.

2. Які з-поміж зазначених секторів, на Вашу думку, є найбільш чутливими в контексті діалогу між громадянським суспільством і органами влади України? Чи є аспекти, які слід особливо висвітлити?

3. Які у Вас є пропозиції стосовно конкретних заходів з метою покращення діалогу між громадянським суспільством і органами влади України? Опишіть, будь ласка, яким чином може надаватися підтримка цьому процесу в межах НІП.

Прохання надсилати ваші відгуки та міркування на електронну адресу: [email protected].

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.