bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Названі переможці в спеціальній номінації «Народний доброчинець» конкурсу «Благодійна Україна-2022»
02.06.2023

До 1-го червня (включно) тривало голосування за «Народного доброчинця». Особливістю відзнаки «Народний доброчинець-2022:  благодійність в захисті України» є те, що вона не присуджується оргкомітетом, переможець обирається шляхом народного голосування (відзнака з онлайн-голосуванням).

За період голосування від 19 травня до 1 червня 2023 року (включно) через Google Forms оргкомітет конкурсу отримав 5978 голосів з усієї України та з-за кордону. Цього року голосування відбувалося за 19 кандиатур, серед них представники благодійних та волонтерських організацій, великі фонди та громадські ініціативи, фізичні особи волонтери.

На фб сторінці Народний доброчинець було представлено інформацію про кожного номінанта, що подався на Конкурс (https://www.facebook.com/NarodnyDobrochynets).

 

НАРОДНИЙ ДОБРОЧИНЕЦЬ-2022

1 місце: Олександр Белюга (м. Запоріжжя). За нього віддали голоси 3921 особа.

2 місце: Волонтерська мережа «Volunteer Community Ukraine» (м. Рівне) (мережа підтримує програми міжнародного волонтерства). За них віддали голоси 498 осіб.

3 місце: Вероніка Аченова (м. Чернівці). Зза неї віддали голоси 295 осіб.

Вітаємо цьогорічних переможців! Дякуємо кожному з Вас за ту пророблену роботу на благо суспільства та країни. Раді будемо зустрічі у Києві 8 червня.

«Народний доброчинець» – це одна із спеціальних номінацій Національного конкурсу «Благодійна Україна». Унікальність «Народного доброчинця» у тому, що і висунення, і оцінювання номінантів на це звання делегується українцями. Народним доброчинцем (благодійником) може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю/волонтерством в Україні. Важливим пунктом із відбору учасників до цієї номінації є у першу чергу наявність бездоганної ділової та публічної репутації та високих професійних якостей у сфері благодійності/волонтерства, сукупність підтвердженої інформації про особу-номінанта чи організацію.

Контакти

  • тел.: 067-164-04-11
  • e-mail: [email protected]
  • сайт: http://blagoukraine.org/.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.