bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вибір постачальника футболок поло з логотипами для працівників проекту БФ «Право на захист»
31.05.2023

ЗАПРОШЕННЯ ДО ТЕНДЕРУ: № Q2-T399-ITB

Вибір постачальника футболок поло з логотипами для працівників проекту БФ «Право на захист», м. Київ

ДАТА ТА ЧАС ЗАКРИТТЯ: 13.06.2023 – 23:59 ЗА КИЇВСЬКИМ ЧАСОМ

 

Благодійний Фонд «Право на захист» – українська благодійна організація, діяльність якої спрямована на захист і дотримання прав людини вразливих груп населення: біженців, вимушених переселенців, осіб без громадянства та осіб під ризиком без громадянства і без документів.

Фінансування здійснюється за підтримки UNHCR (УВКБ ООН)- проєкту (IDP) Advocacy, Protection and Legal Assistance to Internally Displaced and Conflict-Affected Population (Захист та юридична допомога внутрішньо переміщеним та постраждалим від конфлікту особам)

 

  1. Вимоги

Благодійний фонд «Право на захист» запрошує кваліфікованих постачальників та/або виробників для участі в конкурсі на постачання та доставки футболок поло з логотипами.
*Візуал надається учасникам по запиту на [email protected].

Місце доставки: м. Київ, вул. Григорія Сковороди, 21/16, вхід В,

Оплата: БФ «Право на захист» розглядає співпрацю з постачальником на умовах передоплати не більше 60 %  вартості або повної післяплати.

Термін доставки: просимо вказати найкращий можливий термін доставки в Додатку В.

2. Інформація про тендер

 

2.1. документи запиту:

Наступні додатки є невід’ємною частиною цього тендеру:

  • Запит,
  • Додаток A: Технічні характеристики,
  • Додаток B: Форма фінансової пропозиції,
  • Додаток С: Кваліфікаційні документи,


2.2. Підтвердження отримання

Будемо вдячні за ваш лист-підтвердження отримання цього запиту, якщо ви направите його на електронну пошту [email protected] із зазначенням наступного:

• Ваше підтвердження отримання цього запиту,

• Повідомлення про намір або відсутність наміру подати тендерну пропозицію.

2.3. Запит на роз’яснення

Учасникам тендеру пропонується надіслати свої запити, якщо потрібні будь-які роз’яснення щодо цього запиту, на електронною поштою на [email protected]


2.4. Пропозиція

Усі пропозиції повинні бути підготовлені українською мовою та з використанням лише Додатків, наданих як частина цього запиту. Тендерні пропозиції, подані в інших форматах, до розгляду не приймаються.

Пропозиція учасника має складатися з наступного:

  • Технічні умови (заповнений Додаток А),
  • Форма фінансової пропозиції (заповнений Додаток В),
  • Кваліфікаційні документи (заповнений Додаток С),
  • Зображення запропонованої моделі футболки,
  • Установчі документи вашої організації.

Пропозиція повинна включати вартість доставки за вказаною адресою м Київ. Вартість доставки учасник може вказати окремим рядком у формі фінансової пропозиції або включити у вартість футболок (у випадку включення у вартість футболок в додатку в стовпчику «вартість доставки» слід вказати «0»).

 

2.4.1 Технічні характеристики

Технічна пропозиція не повинна містити жодної цінової інформації, пов’язаної з цим тендером. Не виконання такої вимоги може призвести до дискваліфікації. У поданій технічній пропозиції має бути чітко вказано, чи всі продукти харчування відповідають заданим специфікаціям.

Кожна пропозиція оцінюватиметься на основі критеріїв «Відповідає/Не відповідає» щодо виконання попередніх умов, зазначених у додатках А та С.

   Кількість: просимо надати цінові пропозиції для двох варіантів:
   - при замовленні 307 шт.,
   - при замовленні 500 шт.
Рішення щодо кількості, яка буде замовлена, буде прийняте за результатами тендеру.

 

2.4.2. Форма фінансової пропозиції

Фінансова пропозиція повинна бути подана у вигляді заповненого Додатку B. Пропозиції подаються в національній валюті    в гривнях.

Умови оплати: часткова попередня оплата за безготівковим розрахунком.

Прохання до учасника тендеру залишити свою пропозицію дійсною протягом 10 робочих днів після кінцевого терміну подання.

2.5. Оцінка тендерної пропозиції

Оцінювання проводитиметься у 3 етапи:

1. Технічна складова буде оцінюватися на основі надання оцінки - «Відповідає» або «Не відповідає» умовам подання пропозицій. Перевірка поданої технічної пропозиції проводиться комітетом з технічної оцінки ПнЗ у відповідності до попередніх умов, що описані вище; з подальшою відміткою «Пройшов» або «Не пройшов».

2. Оцінка технічної документації (додаток А та С) проводиться комітетом ПнЗ. Лише пропозиції з оцінкою «Пройшов» по всіх пунктам, будуть допущені до подальшої оцінки.

3. Аналіз фінансової складової буде проводитися лише для тих учасників, які пройдуть технічну оцінку.

2.6. Подання заявок

Тендерні пропозиції повинні бути подані електронною поштою з усіма вкладеннями (Додаток А, Додаток С та супутні документи – в першому листі, Додаток B – в другому листі) у форматі PDF з підписом і печаткою та у форматі Excel.

 

! ВАЖЛИВО: Технічну (додаток А), Кваліфікаційну (додаток С) та Фінансову (додаток В)  пропозиції необхідно надсилати  двома окремими електронними листами:

     перший лист (підписаний «Фінансова пропозиція до тендеру № Q2-T399-ITB»), що включає в себе Додаток В;

     другий лист (підписаний «Технічна пропозиція і кваліфікаційні документи до тендеру Q2-T399-ITB»), що включає в себе Додаток А, Додаток С та інші супутні документи.


Просимо надіслати Вашу пропозицію не пізніше 23:59 - 13.06.2023 р. на електронну адресу [email protected]

              Ваша пропозиція буде розглянута протягом п’яти робочих днів, про результати буде повідомлено окремо. Тому просимо зберігати пропозицію актуальною до оголошення результатів. Цінова модель, наведена у пропозиції постачальника залишатиметься чинною протягом всього терміну дії угоди.

БФ «Право на захист» може на власний розгляд продовжити термін подання тендерних пропозицій, повідомивши про це можливих учасників тендеру одночасно. Продовження терміну може супроводжувати внесення змін у документи про запрошення до участі у тендері, підготовлені БФ «Право на захист» за його власною ініціативою чи у відповідь на запит щодо роз’яснення, надісланий можливим постачальником.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.