bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВПО з інвалідністю Запоріжжя опанували техніки ефективного пошуку роботи
29.03.2023

26 березня фахівцями громадської організації «Правозахисний Рух Донбасу» проведено вебінар для осіб з інвалідністю - ВПО Запоріжжя за темою «Ефективний пошук роботи: як успішно знайти роботу, на яку ви заслуговуєте». Вебінар проведено в рамках проєкту “Сприяння соціальній адаптації людей з інвалідністю – ВПО в місцевих громадах Запорізької області”.

Учасниця вебінару, Алла, поділилась своїми враженнями: “Під час вебінару дізналась багато цікавого та нового, на завершення відчуваю впевненість в своїх силах та бажання діяти, маю надію, що дані знання допоможуть знайти роботу на яку я заслуговую.” 

На тренінгу учасники навчились правильно формувати резюме, мотиваційний лист, як готуватись до інтерв’ю та як вдало його пройти. Вчились аналізувати відкриту та приховану інформацію про роботодавця. 

На вебнарі були присутні 20 осіб з інвалідністю - ВПО Запоріжжя, з якими було розглянуто такі теми: 

1.Де шукати працедавців? Ресурси та методи пошуку роботи. 

2.Що приховується за змістом оголошення про вакансію? – аналізуємо потенційного роботодавця.

3.Резюме та мотиваційний лист – якими їх хоче побачити працедавець? 4.Ви запрошені на інтерв’ю? Чого очікує працедавець від зустрічі з кандидатом, інтерв’юють вас, інтерв’юєте ви.

5.Деякі важливі юридичні аспекти працевлаштування. 

 

На завершення тренінгу учасникам було надано перелік найбільш розповсюджених, найефективніших ресурсів для пошуку роботи та зразки резюме та мотиваційних листів. Також надано запитання для інтерв’ювання майбутнього керівника з поясненнями та перелік причин, через які найчастіше люди з інвалідністю не проходять інтерв’ю.

Нагадуємо про можливість звернутись до фахівців консультаційної телефонної лінії за номером  +380 50 630 41 11, написати на електронну пошту [email protected] або скористатись месенджером організації в Facebook  https://www.facebook.com/hrm.donbas

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Правозахисний рух Донбасу” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом 

#ПрограмаСтійкість 

#BSTproject 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.