bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук партнерської громадської організації в Запорізькій області
07.12.2022

 
ГО «Жіночий консорціум України» запрошує партнерську громадську організацію в Запорізькій області/м. Запоріжжя до співпраці в рамках проекту «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють», який реалізується ГО «Жіночий консорціум України» у співпраці та за підтримки ERIKS Development Partner (Швеція) у п’яти локаціях України (Київська, Запорізька, Сумська, Миколаївська (для Херсонської) області та м. Київ.
 
Усіх зацікавлених представників організацій просимо уважно прочитати інформацію нижче!
 
Завдання:
 
✅ Налагодити закупівлю та поширення (доставку до місць проживання) гуманітарних наборів (продукти харчування тривалого зберігання, непродуктові товари/сангігієна) відповідно до потреб сімей з дітьми, інших соціально вразливих громадян (визначити громадян, які потребують допомоги, організувати місцеву мобільну гуманітарну бригаду (менеджер із логістики, водій, транспорт, асистенти-вантажники, пакувальники тощо).
✅ Налагодити роботу обласного Центру підтримки сімей з дітьми (для реєстрації звернень громадян щодо гуманітарної, соціопсихологічної та правової допомоги; для надання онлайн чи офлайн консультативної допомоги; для проведення проєктних заходів для дітей та дорослих (зокрема, для жінок).
✅ Організувати акуратне ведення проектної документації (планування, звіти та інші матеріали щодо проєктної діяльності).
Партнерська ГО мусить мати:
✅ Офіційно зареєстрований статус громадської організації.
✅ Наявність співробітників з належною юридичною реєстрацією (наприклад, ФОП 3 група з відповідними до діяльності КВЕДами; або готовність до роботи за цивільно-правовими договорами).
✅ Добра усвідомленість щодо ситуації в області, в громадах під час воєнного стану, про потреби сімей з дітьми, інших соціально вразливих громадян.
✅ Добре налагоджену комунікацію з місцевими партнерами, зокрема органами місцевої влади, адміністраціями на рівні громад (селищні ради, старостати тощо), іншими громадськими організаціями для узгодження дій щодо надання необхідних послуг родинам із дітьми та іншим соціально вразливим громадянам.
✅ Бажання та готовність відповідально співпрацювати протягом усього періоду проєкту (грудень 2022 року – липень 2024 року).
ГО «Жіночий консорціум України» забезпечує:
✅ Включення у велику командну мережу ГО ЖКУ на засадах партнерської угоди про співпрацю.
✅ Фінансове забезпечення партнерської діяльності протягом проєктного періоду.
✅ Забезпечення необхідним обладнанням та матеріалами для здійснення діяльності в рамках проекту.
✅ Допомогу в організації коректного документообігу відповідно до чинного законодавства.
✅ Можливості щодо професійного навчання, підвищення кваліфікації, тімбілдингу.
 
Від зацікавлених партнерів очікуємо такий пакет: мотиваційний лист (до 150 слів), стисле інфо про організацію (до 300 слів), контакти для подальшої комунікації. Пакет матеріалів на Конкурс «ГО-партнер, Запоріжжя, проект ЕРІКС» потрібно надіслати до 16:00 години 9 грудня 2022 року на е-мейл: [email protected]
 
Реєстраційні документи ГО-кандидата на конкурс надсилати НЕ потрібно.
Дякуємо!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.