bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Своя Сорочка» — подкаст про українську ідентичність
06.12.2022

У чотирьох епізодах подкасту «Своя Сорочка» ведучі Ольга Будник, Ірина Колотило та Віктор Артеменко спілкуються із тими, хто своєю діяльністю долучений до формування української ідентичності.

Своя сорочка — це розмови про українську ідентичність, її прояви в державному та бізнес секторах, інноваціях, безпековій та інших сферах суспільного життя.

Кожна розмова — це наче примірка сорочки, яка за своїми параметрами дозволяє слухачу зрозуміти, наскільки вона «своя», розширити власні уявлення про сучасну українську ідентичність та сформувати персональні «лекала».

Ми говоримо із Юрієм Власюком, мейкером, який популяризує україну у світі, та те, як мейкери зараз чинять опір у війні. Говоримо із очільницею програми Teach For Ukraine, Оксаною Матіяш про зміни в освіті та те, чому випускники вишів хочуть їхати навчати дітей у маленьких громадах. Також, говоримо український Крим — що він втратив із анексією, та що втратили ми, із сходознавцем Романом Назаренком. У четвертому випуску із нами — Володимир Шейко, директор Українського Інституту, який популяризує Україну, нашу культуру і наше мистецтво закордоном на державному рівні.

 

Розмови доступні на усіх подкаст-платформах  https://linktr.ee/eidos_ua.

Текстові версії доступні на сайті Ейдос — http://eidos.org.ua/category/podcasts/ 

 

Все набагато складніше, ніж ви думаєте.

Все набагато простіше, ніж ви уявляєте. 

 

Проєкт реалізується Центром «Ейдос» за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Контакти

  • https://linktr.ee/eidos_ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.