bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Клуб Добродіїв» розшукує волонтерів для захисту дитинства
06.12.2022

Війна в Україні забрала у дітей все, що приносило їм щастя: дім, школу, гуртки, друзів, а в декого навіть родину. Щоб підтримати дитинство під час війни, «Клуб Добродіїв» проводить вільні заняття творчістю, арттерапією та інші активності, забезпечує дітей приладдям для малювання, а також допомагає родинам із дітьми, що опинились на межі виживання, харчовими продуктами й предметами гігієни. 

 До волонтерства в «Клубі Добродіїв» уже долучилися сотні українців. Команду підсилюють діти й студенти, люди похилого віку, фахівці різноманітних галузей — від учителів до менеджерів IT. Допомагають навіть люди, які самі опинились у скрутному становищі через війну. 

«Хочеться бути корисною для людей, для суспільства і насамперед для дітей: вони зараз найбільше потребують нашої уваги й допомоги. Я вірю, що допомагаючи, ми наближаємо нашу перемогу», — ділиться Олена, яка разом із родиною втратила все майно, але продовжує допомагати іншим.

Стати частиною команди волонтерів може кожен, незалежно від віку, зайнятості чи місця перебування. Головне — бути готовим регулярно приділяти кілька годин добрим справам. 

Кого ж шукає «Клуб Добродіїв»?

  • Волонтерів для пакування посилок. Працювати потрібно на складі у Києві у будь-який зручний час із середи по неділю. 

  • Волонтерів до верифікаційного центру для опрацювання анкет на отримання допомоги.  Долучитися можна онлайн із будь-якого куточка України та світу. 

Волонтерів для організації дозвілля дітей і підлітків у Києві — проведення творчих занять, облаштування простору, спілкування з дітьми.

«Спільні зусилля творять дива — цей вислів ми часто використовуємо для опису нашої діяльності. Волонтери завжди були невіддільною і важливою частиною “Клубу Добродіїв”, і зараз ми потребуємо ще більшого підсилення, аби виконувати свою місію — допомагати дітям, які постраждали під час війни,говорить засновниця і голова фонду Марія Артеменко. — Я щиро вірю, що добрі справи — це найкращі ліки для душі. Обирайте комфортний формат участі й ставайте захисниками дитинства разом із нами, а також підсилюйте самі себе».

Долучитися  до захисту дитинства можна, заповнивши анкету за .

«Найдорожче, що ми можемо подарувати іншим людям, — це свій час. Тому я залюбки проводжу вільні години в “Клубі Добродіїв” з усвідомленням того, що ми разом робимо добрі справи», — зауважує Яна, яка вже багато місяців волонтерить на складі фонду разом зі своїм 9-річним сином Родіоном. 

ПРО БФ «КЛУБ ДОБРОДІЇВ» 

Всеукраїнський благодійний фонд «Клуб Добродіїв» офіційно заснувала 2016 року Марія Артеменко. «Кожна дитина має право на безпечне та щасливе дитинство. А також шанс на успіх, незалежно від соціального статусу і життєвих обставин» — ось, у що вірить команда фонду та на чому продовжує стояти протягом усіх років своєї діяльності. З початку повномасштабного вторгнення понад 45 000 дітей із різних куточків України здобули підтримку і допомогу від «Клубу Добродіїв». Ціль на наступний рік — допомога сотням тисяч дітей.


Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.