bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мрія без меж: Арт-колекція «Стільник» для Гостомельчан
30.11.2022

«АРТ-КОЛЕКЦІЯ «СТІЛЬНИК» - один із перших проєктів для Гостомельщини, який спрямований  на допомогу дітям та їх сім’ям у плеканні в дитини такого поняття, як «мрія без меж».

Ідея проєкту полягає у  зборі авторських витворів декоративно-прикладного мистецтва дітей, їх наставників та членів сімей в єдину колекцію та їх продажу через аукціони та ярмарки.

Твори мають відображати позитивні емоції й очікування дітей, їх ставлення до добра і милосердя в омріяній ними  країні.

Тематика робіт «ОБІЙМАЮ ТЕБЕ, ОМРІЯНА УКРАЇНО»: картини, малюнки, художнє фото – формат А-3, вишивки (різних розмірів), вироби декоративно-прикладного мистецтва (дерево, скло, глина, папір).

Роботи приймаються на розгляд комісії, створеної з числа представників відділів освіти, культури, молоді і спорту   Гостомельської ОТГ, партнерів-підписантів Меморандуму «ГОСТОМЕЛЬЩИНА – ПРОСТОРИ МРІЙ», знаних митців України. Роботи, які відображають красиву, вільну від ворога, оновлену Україну, подаються  з 16.11.2022р. по16.12.2022 р. за електроною адресою: [email protected]

Залучені ресурси від продажу доробок АРТ-КОЛЕКЦІЇ «СТІЛЬНИК» будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення майстерень творців, зокрема Центру творчості дітей та юнацтва Гостомельської ОТГ, що сприятиме ширшим можливостям залученню креативної учнівської молоді до творчої діяльності.

Дітям необхідні крила –  це їх віра у майбутнє своєї родини, громади та країни в цілому. Кожен дорослий своїми діями може допомогти втілити мрію, дати вільне небо для її злету.

Ініціатори проєкту: БФ “Розвиток. Діти. Мабйтнє”, БФ “Право на гідне життя”, МБФ “Твоя Доброта”, Творчий проєкт “Діти-Війна-Україна”, Інноваційна платформа ”Сходи в майбутнє”. Які реалізовували на Гостомельщині низку проєктів: творча терапія діток, освітні заходи, культурно-освітні та інші. 

 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.