bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Миколаєві для вимушених переселенців створено банк одягу та речей
29.11.2022

У Миколаєвігромадською організацією «Громадська Платформа» створено банк одягу та речей для переселенців – осіб похилого віку на базі Платформи гуманітарної підтримки.

У даному центрі українці, що приїхали з територій, де ведуться бойові дії, мають можливість безкоштовно взяти дорослий та дитячий одяг, взуття, іграшки та інші необхідні речі. 

Банк одягу та речей – це безкоштовна соціальна допомога на базі нашої Платформи  малозабезпеченим верствам населення, яка надасть змогу сім’ям практично повністю позбутися потреби купувати одяг. 

Щоб забезпечити підтримку постійного оновлення речей для подальшої передачі тим, хто цього потребує, ми розпочинаємо збір необхідних речей від місцевого бізнесу, волонтерів та від усіх охочих мешканців Миколаївської області.

Для того, щоб зв’язатися з працівниками центру, з приводу отримання допомоги чи поповнення банку, зателефонуйте за номером гарячої лінії: +380 63 621 71 57

«Проект здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.