bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбулась фотовиставка «Нескорені у війні»
24.09.2022

Фотовиставка Нескорені у війні

Автори фотографій Костянтин і Влада Ліберови – українські фотографи, що з початком війни документують військові злочини та діляться з нами фотографіями з епіцентру війни у реальному часі. Фотографи взяли участь у відкритті фотовиставки та провели майстер клас на тему: “Українська воєнна фотографія. Фотопроєкт Костянтина та Влади Ліберових”, де поділилися своїм досвідом фото зйомок під час війни.

Фотовиставка Нескорені у війні

Організатор фотовиставкиГО “Креативний хаб “Осадчих”
Куратори: Анатолій Осадчий та Оксана Осадча

Основна ідея фотовиставки – продовжувати підтримувати увагу суспільства до війни і голосно говорити про наслідки військових дій, через документальну фотографію, задля рефлексії та переосмислення.

До експозиції фотовиставки увійшли такі теми:

  • евакуація;
  • зруйновані міста та знищена інфраструктура;
  • рятувальники ДСНС;
  • побут ЗСУ на передовій;
  • загроза продовольчій безпеці та екологічна катастрофа.

Географія фоторобіт представлених на фотовиставці: Ірпінь, Буча, Миколаїв, Харків, Чернігів, Бахмут, Соледар, Чугуїв, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Запоріжжя, Чернігів, Київ, Вінниця, Одеса.

У рамках фотовиставки проходив благодійний збір на підтримку української армії, зібрані кошти в сумі 2200 грн перераховані фонду “Повернись живим”.

До експозиції фотовиставки ввійшли світлини, що фіксують воєнні злочини з боку армії рф. Поряд з цим, висвітлюють сміливість та героїзм українських захисників, рятувальників, медиків та волонтерів, які захищають сьогодні всіх нас. Наша мета – щоб про війну в Україні, ніхто не забував. Підтримуймо один одного та наближаємо перемогу разом” – коментують організатори та куратори фотовиставки Анатолій та Оксана Осадчі.

Фотовиставка Нескорені у війні

Довідкова інформація:

Фотовиставка “Нескорені у війні” реалізується ГО “Креативний хаб “Осадчих” в межах реалізації проєкту ZMINA.2.0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за співфінансування Європейського Союзу. Приміщення надано “Kooperativ”. Технічна підтримка веб-ресурсу надана українським продакшном “A&O company”. 

Фотовиставка Нескорені у війні

Контакти

  • Анатолій Осадчий
  • Президент ГО “Креативний хаб “Осадчих”
  •  instagram.com/osadchi.creative

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.