bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на вибір постачальників сонячних електростанцій
08.09.2022

Громадська організація “ДЕСПРО”, яка бере участь в реалізації багатоцільового та постійнодіючого проєкту “Енергозабезпечення громад – SOS” з відновлення та підтримки критичної інфраструктури населених пунктів, що постраждали внаслідок війни в Україні, планує закупити для територіальних громад Київської, Сумської та Чернігівської областей переносні сонячні електростанції потужністю 170 Вт з інвертором напруги не нижче таких параметрів 12/220 1500/900Вт, а також акумулятором енергії на рівні 12В / 65 Ач, в кількості 20 шт.

Закупівля обладнання буде здійснюватися згідно з вимогами та строками, встановленими Умовами Конкурсу № 2022-01-DESPRO від 8 вересня 2022 року зазначеними в цьому  оголошені.

 

УМОВИ КОНКУРСУ

№ 2022-01-DESPRO

від 8 вересня 2022 року

в рамках проекту “Енергозабезпечення громад - SOS” 

 

ГО “ДЕСПРО” запрошує компанії з постачання електрообладнання надати:

-    свою комерційну пропозицію щодо постачання  обладнання з подібними характеристиками в кількості та на умовах визначених у формі цінової пропозиції, профілем та конкурсною анкетою учасника (Додаток 1);

-    заповнений варіант договору постачання (Додаток 2);

-    рахунок відповідно до цінової пропозиції та договору постачання;

-    копії реєстраційних та дозвільних документів Учасника конкурсу.

 

Пропозиції за конкурсом мають бути надані не пізніше 12-00 години 21 вересня 2022 року одним із наступних способів:

  1. В електронному варіанті шляхом надсилання на електрону пошту [email protected].
  2. У паперовому варіанті, надісланому поштою або кур’єрською службою за адресою: 01103, м. Київ, вул. Михайла Драгомирова, буд. 2А, оф. 459, а також доставка безпосередньо до офісу, попередньо звернувшись за телефоном: +38 093 55 22 303.

 

Процедура розгляду конкурсних пропозицій буде проходити 21 вересня 2022 року об 12:30.

Конкурсний комітет проведе оцінку пропозицій, спираючись на такі критерії: найнижча ціна (80 балів), найкоротший термін поставки (10 балів), досвід подібних послуг (10 балів).

Про результати конкурсу учасники будуть сповіщені письмово протягом 3 (трьох) робочих днів  з дати оцінки конкурсних пропозицій.

Учасники матимуть право оскаржити результати конкурсу у продовж 2 (двох) календарних днів після отримання повідомлення про результати конкурсу.

 

Дана закупівля стала можливою завдяки ініціативи, яка підтримується в рамках проєкту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.