bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено переможців-стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2022
30.08.2022

Фонд Віктора Пінчука поновив проведення конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» та успішно визначив переможців 2021/2022 року. Всього 93 студенти українських закладів вищої освіти стали переможцями цьогорічного конкурсу програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та доєдналися до спільноти стипендіатів програми. 

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Вона шукає найталановитіших студентів України, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, а також створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків,  спілкування, обміну досвідом та інформацією.

Цьогорічні переможці представляють 43 ЗВО України з різних куточків України. З них – 54% дівчат і 46% хлопців. Зі списком стипендіатів Завтра.UA 2022 можна ознайомитись за посиланням. А дізнатись більше про перебіг, правила та детальні результати конкурсу можна на офіційному сайті програми.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються всі студенти 3-6 курсів українських закладів вищої освіти. Дізнатись більше про програму та слідкувати за умовами участі в новому конкурсі можна на сайті: www.zavtra.in.ua

Контакти

  • www.zavtra.in.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.