bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Освіта без обмежень»
10.08.2022

Дата оголошення про тендер: 10 серпня 2022 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 18:00 до 24 серпня 2022 року.

Предметом закупівлі є необхідна техніка та меблі.

 

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються:

-

Лот 1:

Меблі/ furniture

Кількість одиниць  

Стіл письмовий з полицями “Лофт-2” (120*60)

Матеріал опор: метал чорного кольору
Матеріал стільниці/фасадів: ЛДСП 16 мм

 

або аналог схожий на зображення у додатку

42

Стілець Mesh classic/ Тіто CH TILT Чорний (47403493)

Характеристики:
зі спинкою, з підлокітниками, на роликах, на хрестовині, з механізмом газлифт,

Матеріал оббивки:текстиль, сітка. Колір: чорний

 

або аналог схожий за характеристиками та зображенням у додатку

42

Мобільні офісні перегородки, які створюють робоче місце розміром 2.2 м.кв.,

Характеристики:

алюмінієвий каркас, не прозорі, комбіновані скло-ЛДСП,, кольорова гама – сіро-білі

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 зображення у додатку

42

Шафа офісна

Характеристики:
на 5 полиць для паперів або іншого офісного приладдя, дві нижні полиці, закриті дверима із ЛДСП.

Габаритні розміри: 700х400х1965H

Матеріал – ЛДСП. Кольорова гама – сіро-біла.

 

або аналог схожий на зображення у додатку

 

3

 

Лот 2:

Техніка/Equipment

Кількість одиниць  

82KAS03800 Ноутбук Lenovo V14 14FHD IPS AG/Intel i3-1115G4/8/128F/int/W10PE/Black або аналог

42

Навушники Razer Kraken X for Console (RZ04-02890200-R3M1) або аналог

42

Роутер Keenetic Viva KN-1910 або аналог

3

Мережевий фільтр-подовжувач з USB виходами LDNIO SE4432 або аналог

28

Стабілізатори напруги Voltok Safe SRK12- 9000 або аналог

3

Електрочайник PHILIPS HD9350/90 або аналог

3

Прінтер-сканер EPSON L1250/ Принтер A4 Epson L1110 або аналог

3

Картриджи /Чорнила для Epson L1110 EPSON 103 B/C/M/Y 4 x 65мл SET103E або аналог

9

 

Строк надання товарів/ послуг: протягом 35 робочих днів від дати підписання Договору поставки. Учасник може надати пропозицію за одним або за декількома лотами одночасно.

 

У вартість послуг повинна бути включена доставка товару до місць призначення:

1. м. Львів, вул. Листопадового Чину 6.

2. Львівська область, м. Трускавець, вул. Бандери С. будинок 28

3. м. Ужгород, вул. Руська,3

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Оригінал або належним чином засвідчена копія статуту;
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  4. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  5. Зразок договору поставки товару.
  6. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційний лист, лист-відгук, договір на аналогічні роботи/послуги тощо).
  7. Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку про відкритий рахунок та відсутність заборгованості за кредитами та ін.)
  8. Авторизаційний лист від виробника ноутбуків (або офіційного представництва виробника в Україні, або дистриб’ютора), які пропонуються відповідно до вимог закупівлі, про підтвердження повноважень Учасника на постачання такого обладнання Замовнику та підтвердження гарантійних зобов’язань. У листі має бути перелік запропонованого обладнання, підтвердження виробника обладнання (або офіційного представництва виробника в Україні, або дистриб’ютора)
  9. Гарантійний  лист від учасника наступного змісту:

«Даним листом підтверджуємо, що ________________ (найменування учасника) не перебуває під дією спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів, передбачених Законом України «Про санкції», чи спеціальних санкцій за порушення законодавства про зовнішньоекономічну діяльність, а також будь-яких інших обставин та заходів нормативного, адміністративного чи іншого характеру, що перешкоджають укладенню та/або виконанню договору про закупівлю».

  1. Гарантійний  лист наступного змісту: «Даним листом підтверджуємо, що ____________________ (найменування Учасника)  не належить до юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства Російської Федерації, а також юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, яких є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації»

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 18:00 до 24 серпня 2022 року .

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected]  з темою листа «Вікритий тендер «RPP/2022/06/056/SC»_назва учасника» до 18:00 24 серпня 2022 року, а також у письмовій формі із зазначенням  “Відкритий тендер: закупівля необхідного обладнання та/чи меблів” за адресою: Україна, 04071, м. Київ, вул. Ярославська,6, Чабанюк Ользі Анатоліївні у строк до 18:00 до 24 серпня 2022 року.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 години 24 серпня 2022 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 18:00 години 30 серпня 2022 року .

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

  • Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 18:00 до 24 серпня 2022 року .

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.