bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю соняшникової олії
17.05.2022

Черкаська агенція регіонального розвитку (далі Черкаська АРР) в межах реалізації проєкту «Забезпечення потреб вразливих категорій населення в умовах воєнних дій та раннього повоєнного періоду», що впроваджується за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує конкурс на закупівлю соняшникової олії
 
Вимоги до товару: соняшникова олія рафінована у пляшках не менше 900 мл 
  • Кількість – 200 пляшок
  • Загальна сума закупівлі: не більше 14 730,50 грн.
  • Критерії оцінки: оптимальне співвідношення ціна/якість
  • Ел. адреса для конкурсних пропозицій, зокрема з описом товару, фото: [email protected] Додатково надсилається Виписка з ЄДР та Витяг з реєстру платників єдиного податку (за наявності).
❗Термін прийому пропозицій: 27 травня 2022 року❗
 
 
До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі, можливість здійснити доставку у вказаний строк та можливість надати оригінали документів (договір, рахунок-фактура, видаткова накладна).
 
???? З усіх питань звертайтесь: фінансова менеджерка проєкту Світлана Остряніна, (093) 024 48 36, або на адресу [email protected].
Конкурс організовано командою проєкту «Забезпечення потреб вразливих категорій населення в умовах воєнних дій та раннього повоєнного періоду», що впроваджується Черкаською агенцією регіонального розвитку за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 
Возможно, это изображение бутылка и текст «APP черкаси 1o прямуемо разом конкурс на закупвлю ол.ï в в рамках реалзаций проекту <<забезпечення потреб вразливих категорй населення в умовах военних дий та раннього повоенного пероду>»
 
 
 

Контакти

  • фінансова менеджерка проєкту Світлана Остряніна
  • (093) 024 48 36
  • або на адресу [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.