bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створено перший масовий мультимедійний курс з української мови
04.06.2021

«Популяризація української мови є одним із найважливіших пріоритетів національної безпеки України. Переконаний в тому, що курс «Сучасна українська мова» стане затребуваним, як серед українців, які мешкають в Україні, так і для представників української діаспори, а також іноземців, які мають бажання оволодіти українською мовою», – сказав        міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

          Курс «Сучасна українська мова» складається з трьох модулів: «Мова та мовлення», «Правопис», «Ділова українська мова» та створений в інноваційному форматі SCORM, який має ряд суттєвих переваг перед стандартними відео-курсами.

«SCORM-курси – це інноваційний формат навчання, який одночасно є цікавою історією, захоплюючим квестом, корисним та практичним матеріалом, який легко засвоюється та інтерактивними тестами, які прямо вбудовані в SCORM-уроки. Саме тому, даний формат навчання у світі визнано ефективнішим, ніж звичайний відео-контент. Сподіваємося, що користувачі гідно оцінять такий формат навчання», – висловив свою думку голова Асоціації інноваційної та цифрової освіти Сергій Веретюк. 

 Партнери, які знайшли можливість підтримати цю ініціативу також переконані у важливості безперервного вивчення та вдосконалення рівня володіння української мови.

          «Ідея створити такий курс народилася понад рік тому, цей процес не був легким, але завдяки спільній роботі проєкту dobro.ua, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, компанії «Vodafone Ukraine», Zagoriy foundation та за інформаційного сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України нам вдалось успішно завершити задумане. Окрему подяку висловлюємо Ользі Руднєвій – директорці Фонду Олени Пінчук. Ми переконані, що спілкуватись українською стає модно!», – розповідає директорка Освітнього Хабу міста Києва Марія Богуслав.

          Отже, курс «Сучасна українська мова» вже є у вільному доступі для всіх бажаючих на порталі Освітнього Хабу міста Києва.

Контакти

  • Маргарита Лубкова
  •  0956727072

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.