bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Алгоритм впровадження корекційних програм для кривдників
13.04.2021

Україна є однією з небагатьох держав світу, в якій реалізуються програми, спрямовані на корекцію насильницької моделі поведінки для осіб, які вчиняють домашнє насильство.

Програма для кривдника” – це комплекс заходів, спрямованих на зміну насильницької поведінки кривдника та формування в нього нової, неагресивної психологічної моделі поведінки, відповідального ставлення до своїх вчинків та їх наслідків, у тому числі до виховання дітей, на викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні ролі та обов’язки жінок і чоловіків.

Кривдник може потрапити на Програму за рішенням суду або з власної ініціативи. Корекція поведінки кривдника не лише допомагатиме налагодити гармонійне життя в родини, а й поліпшує майбутнє дітей, які перестануть бути свідками домашнього насильства.

З метою вплинути на ситуацію та протидіяти домашньому насильству в Україні БФ “Посмішка ЮА” реалізував проєкт “Впровадження програм для кривдників, які вчиняють домашнє насильство” в Донецькій та Луганській областях за підтримки Федерального уряду Німеччини.

При проведенні роботи з кривдниками фахівці, що впроваджують Програми для кривдників, та уповноважені особи постійно співпрацюють з працівниками уповноважених підрозділів Національної поліції. Для уніфікації роботи у співпраці зі спеціалістами нами було розроблено Алгоритм впровадження корекційних програм

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.