bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації Волині розповіли про досягнення карантинного 2020-го
27.03.2021

Минулий рік приніс для громадського сектору багато викликів. Чи зможемо ефективно працювати в умовах карантину? Як взагалі організовувати заходи? Ці питання неодноразово задавали собі представники громадських організацій у 2020-му.

То які відповіді і чи вдалося подолати короновірусні виклики волинським НГО? Про це мали змогу дізнатися всі, хто прийшов у вівторок, 23 березня, до «ГаРмИдЕр ангар-stage» на спільне публічне звітування громадського сектору Волині.

Захід є ініціативою Волинського Інституту Права, та організовується третій рік поспіль.

«Нам радісно, що така ініціатива так би мовити прижилася і кожного разу є чимало ГОшок, які хочуть долучитися. Якщо попередні роки ми організовували таке звітування за кошти грантових структур, то цього року все відбулося виключно нашими силами», – розповідає керівниця Волинського Інституту Права Ірина Гайдучик.

Цього року участь в заході взяло 9 громадських організацій: Волинський Інститут Права», Творче об‘єднання «Гармидер», Молодіжна Платформа, Центр журналістських розслідувань «Сила правди», Розвиток мікрорайонів міста, Розвиток Волині; Луцький відокремлений підрозділ Фундації регіональних ініціатив; Станція Добра»; Княгининівська спілка учасників АТО, Волинський осередок Федерації дебатів Волинь.

«Зібралися дуже різні організації, але є у нас й спільності. Зокрема, кожен відзначив, що минулий рік був складний, але наповнений різними заходами та ініціативами. Можна навіть сказати, що виклики карантинного року додали ще більше стимулів до активної роботи», - зазначає Ірина Гайдучик. 

Зауважимо, що захід відбувся з дотриманням карантинних вимог. Цікаво, що особливим дрескодом для всіх спікерів були захисні накидки. Таким чином організатори хотіли передати особливі умови, в яких доводиться працювати у часи поширення COVID-19. Ці накидки спікери зняли наприкінці заходу, як символ надії на те, що 2021 буде роком послаблення карантину.

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.