bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколаївське відділення Асоціації міст продовжує надавати методичну підтримку громадам
02.12.2020

 Про перші кроки громади в процесі реорганізації представницьких та виконавчих органів представникам Інгульської сільської ради та Врадіївської селищної ради розповіли консультанти Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України з юридичних та бюджетних питань Лідія Віштал і Юлія Забродкіна, а також виконавча директорка Миколаївського РВ Тетяна Яблоновська.

В рамках проєкту ПУЛЬС, що реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID, представники місцевих рад ознайомили з основними обов’язковими кроками, які органи місцевого самоврядування мають здійснити після виборів.

Це, зокрема, організація органів виконавчої влади, проведення перших сесій новообраних рад, затвердження старост і особливості їх повноважень, визначення старостинських округів, внесення змін до організаційної структури тощо.

Нагадаємо, до складу Інгульської сільської ради із адміністративним центром громади у селі Інгулка, увійшли Інгульська, Доброкриничанська, Костичівська, Лоцкинська, Мар’ївська, Новоолександрівська сільради.

В свою чергу, Врадіївська селищна рада, створена за принципом “один район - одна громада” із адмінцентром у с.Врадіївка, включає Врадіївську, Адамівську, Великовеселівську, Доброжанівську, Іванівську, Краснопільську, Кумарівську, Нововасилівську, Новомихайлівську, Новопавлівську, Покровську і Сирівську місцеві ради.

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.