bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закінчується всеукраїнський проєкт «Арттекстиль. Інтеграція мистецтв»
25.10.2020

Підходить до завершення проєкт “Арттекстиль. Інтеграція мистецтв” реалізований Львівською обласною організацією Національної спілки художників України за підтримки Українського культурного фонду.

Мета проекту – сприяти популяризації інноваційного текстильного мистецтва України та визначити його місце в національній та європейській художній культурі через представлення та промоцію широкого практичного матеріалу.

Ольга Луковська, керівниця проекту. “Проєкт виявився надзвичайно вдалим, адже у ньому взяли участь митці практично зі всіх регіонів України. На конкурс було подано понад 100 мистецьких творів, з яких до виставки було відібрано 50 найкращих. Ще близько 60 творів розміщені у галереї на спеціалізованому вебсайті. Це свідчить про неабияке зацікавлення сучасними формами арттектилю. Ми можемо простежити які зміни та концептуальні метаморфози відбуваються сьогодні в ньому, побачити інтеграційний вплив різних видів сучасного мистецтва на його художньо-стильову структуру”.

Результатами проєкту стала всеукраїнська художня онлайн-виставка інноваційного арттекстилю 3D форматі. Окрім онлайн-виставки, було створено тематичний вебсайт, на якому висвітлювалися текстильні події, надруковано каталог робіт 50 переможців конкурсу, записано аудіо-гід про кращі 15 робіт на платформі izi.travel та проморолик проекту.

Проект тривав з 1 червня до 30 жовтня 2020 року.

Посилання на проєкт

Вебсайт

https://fiberstyle.art/

каталог

https://issuu.com/mr.dark7wolf/docs/arttextile_catalogue_2020

 

 

Український культурний фонд — державна установа створена у 2017 р. як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.

 

За додатковою інформацією просимо звертатись:

[email protected]

https://www.facebook.com/fiberartua/

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.