bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розроблено стратегію діяльності мережі громадських медіаторів
20.09.2020

Мережа громадських медіаторів об’єднує людей з п’ятнадцяти місцевих громад Луганської та Донецької областей. Вони будуть впроваджувати практику вирішення конфліктів через діалог та медіацію в своїх громадах.

«Головне для нас - посилити участь мешканців місцевих громад Донбасу у вирішенні місцевих проблем через діалогові практики, - зазначив керівник проекту Олександр Мєдвєдєв, - на сьогодні громадські медіатори пройшли навчальний курс із базових навичок медіатора, та почали працювати в рамках Мережі».

20 активістів, які успішно пройшли 4-х модульну навчально-практичну програму «Базові навички медіатора в місцевій громаді. Забезпечення участі активних громадян у вирішенні конфліктів і миробудуванні» отримали сертифікати та готові впроваджувати практику вирішення конфліктів через діалог та медіацію в своїх громадах відповідно до стратегічного Плану Мережі та центру підтримки діалогових практик.

Мережа громадських медіаторв запровадить практику з побудови діалогу заради розвитку і досягнення позитивних та стійких змін в місцевих громадах Донбасу.

Інформацію підготовлено в межах проекту «Діяльність центру підтримки діалогових практик та мережі громадських медіаторів як інструмент пошуку порозуміння, підвищення участі громадян та вирішення конфліктів в місцевих громадах Донбасу» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів. Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.