bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У місті Бахмут створено «Центр підтримки діалогових практик»
20.09.2020

Центр створено за ініціативи ГО «Центр розвитку місцевих громад» в рамках проекту «Діяльність центру підтримки діалогових практик та мережі громадських медіаторів як  інструмент пошуку порозуміння, підвищення участі громадян та вирішення конфліктів в місцевих громадах Донбасу».

«На сьогодні ми сформували Мережу громадських медіаторів в громадах Донбасу, яка об’єднує людей з п’ятнадцяти місцевих громад Луганської та Донецької областей. Вони будуть впроваджувати практику вирішення конфліктів через діалог та медіацію в своїх громадах, - зазначив керівник проекту Олександр Мєдвєдєв, -  на базі нашого Центру підтримки діалогових практик ми будемо надавати консультації громадським медіаторам та розвивати Мережу».

У Центрі підтримки діалогових практик працюватиме професійний медіатор, який буде безпосередньо приймати людей, а також проводити навчання та консультації для громадських медіаторів, здійснювати виїзні прийоми в громадах.

«Завдання нашого Центру - обговорення проблем та викликів щодо соціальної єдності на основі діалогових підходів, - зазначила менеджер Центру Лілія Дудник, - Це налагодження ефективної взаємодії з представниками різних професійних та соціальних груп для подолання проявів і наслідків розділених спільнот».

Для запитів можна звернутись, заповнивши анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1KrptYAxfwxbWL-N3sf4INvwGB3CRzYfPl2GGgEfGJnI/edit

Інформацію підготовлено в межах проекту «Діяльність центру підтримки діалогових практик та мережі громадських медіаторів як  інструмент пошуку порозуміння, підвищення участі громадян та вирішення конфліктів в місцевих громадах Донбасу» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів. Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.