bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приватно-публічне партнерство: згодження дій - основа успіху
12.09.2020

У ДТПЗ “Привільський Професійний Ліцей” відбулись робочі зустрічі команди проєкту «@Robota для громади! Покращення конкурентоздатності випускників ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» шляхом створення інноваційних майданчиків підготовки кваліфікованих робітників та розвитку міжрегіонального публічно-приватного партнерства у м. Лисичанську». Результатом обговорення стали уточнення узгоджених планів взаємодії в реалізації заходів проєкту.
 
Серед найближчихякі відбудуться 14 вересня 2020 р (понеділок) об 14.00 - он-лайн «круглий» стіл-діалог «Мета та перспективи утвердження соціальних форм публічно-приватного партнерства в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Луганщини» та презентація проєкту для працедавців Східного Донбасу (Посилання для входу на ZOOM-майданчик заходів буде надіслано додатково для бажаючих програмі-запрошенні).
Проєкт #RobotaДляГромади! реалізується Кремінською районною громадською організацією « @Кремінська бізнес-асоціація» за партнерської участі:
· Державний професійно-технічний навчальний заклад “Привільський професійний ліцей”
· ТОВ «Фірма Бєттєри»
· ТОВ «Екотех»
· ТОВ “Лисичанська інженерно-будівельна компанія”
· ПП «Баязет-11»
· @Лисичанський міський центр зайнятості, « @СтудіяБізне$тарт » Лисичанського міського центру зайнятості
· Комунальний заклад «Лисичанська централізована бібліотечна система»
· Громадська організація «Фонд громад «Знання і справедливість» руху «Спільно безпеці Луганщини» та спільноти «За добре врядування»
· Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Луганській області.
 
Захід проєкту «#РоботаДляГромади» реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Програми ООН.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

  • 0951964966

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.