bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня представництва та комунікації з владою в Коломийчиської громаді продовжує роботу
07.09.2020

П’ятого вересня в Коломийчиської ОТГ Луганської області відбувся наступний захід щодо мінімізації ризиків виникнення нових подібних конфліктів у майбутньому через опрацювання їх у формі візуалізації ситуацій та дискусії, у форматі «Форум театр «Моделювання конфліктних ситуацій в ОТГ». Експерти ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» заздалегідь розробили сценарій декількох ситуацій, які можуть виникати в громаді та привести до конфліктних ситуацій.

Під час заходу учасники знову проговорювали майбутню структуру ОТГ після виборів в жовтні 2020 р. та можливі шляхи налагодження комунікації з мешканцями населених пунктів, які ввійдуть в новий склад ОТГ. Експерти зазначили, що нова інфраструктурна конфігурація потребує її оптимізацію та новий управлінській підхід.   Їі ефективність залежить іноді від непопулярних рішень. Учасники розібрали деякі форми та способи прояву комунікативної активності територіальної громади в процесі здійснення місцевого самоврядування. Актори декілька разів імпровізували для того, щоб опрацювати різни шляхи виходу з конфлікту. Таким чином, дійшли висновку, що необхідно працювати над вирішенням цієї ситуації, створювати умови для розвитку бізнесу на території громади, але враховувати думки населення. Наприкінці заходу спільно склали приблизний план дій щодо мінімізації нарощування конфлікту та шляхи подолання та співпраці.      

Заходи проводяться ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Міцна комунікація в об’єднаних громадах Луганщини як основа ефективного впровадження реформ» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.