bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Куцурубській громаді на Миколаївщині відкрили сучасний ЦНАП
06.09.2020

На Миколаївщині запрацював ще один Центр надання адміністративних послуг - днями сучасний ЦНАП відкрили у селі Куцуруб. Відтепер жителі Куцурубської територіальної громади  можуть отримувати понад 160 адміністративних послуг, не виїжджаючи задля цього до обласного центру. 

Як розповідає сільський голова, Інна Копійка, ЦНАП створено ініціативою та силами громади: “Сьогодні здійснилась ще одна наша мрія, до якої ми всією громадою йшли впевнено і з надією на успіх. І тут - в селі Куцуруб, і в інших наших сільських радах, що входять до складу громади, працюватимуть справжні спеціалісти, які належним чином можуть організувати якісне надання адмінпослуг. Згодом за міжнародною програмою «U-LEAD з Європою» ЦНАП повністю облаштують новою сучасною технікою та меблями для комфортної роботи персоналу та відвідувачів у “фронт”-офісі та “бек-офісі”. Також передбачено функціонування “дитячої зони”, встановлення банкомату”, - пояснює голова Куцурубської територіальної громади. 

В свою чергу, консультанти Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України, які в рамках робочої поїздки також взяли участь і у відкритті ЦНАПУ, привітали жителів громади - члена АМУ та наголосили  на соціальній важливості такого об’єкта, де громадяни та суб’єкти господарювання зможуть отримати максимум якісних послуг  за зручних і доступних умов. “Свого часу Куцурубська громада найпершою на Миколаївщині створила ОТГ, потім першою пішла на приєднання інших сільрад до вже діючої громади. Сьогодні Куцурубська сільрада є достатньо потужною та фінансово спроможною, тому новітній Центр надання адмінпослуг є особливо доречним. Адже це можливість для громадян швидко і ефективно взаємодіяти з органом місцевого самоврядування”, - зазначають в АМУ.

_______________________ 

Миколаївське РВ АМУ 

 

 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.