bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В чотирьох регіонах України у молоді з’явилась можливість опанувати навички підприємництва
26.06.2020

В червні 2020 року ВГО «Поруч» разом з партнерськими організаціями розпочала проєкт «Об’єднання та підвищення взаєморозуміння української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад Донецької, Львівської, Харківської і Херсонської областей».

Метою проєкту є підвищення рівня взаємопорозуміння і згуртованості української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад; підвищення рівня підприємницького потенціалу ОТГ та регіонів у цілому, мотивація молоді до власної справи.

В рамках проєкту в чотирьох регіонах України буде проведено по 2 одноденні тренінги та дводенний бізнес-хакатон. Найактивніші учасники заходів зможуть поїхати на п’ятиденний BusinessCamp в одну з наймальовничіших місцевостей України для продовження опанування навичок підприємництва та обміну ідеями з молоддю з інших регіонів.

Учасники заходів дізнаються про основні засади підприємництва, принципи власної мотивації до підприємництва, зможуть визначити зовнішні та внутрішні (особистісні) ресурси підприємця, розробити власні бізнес-ідеї, сформувати та презентувати повноцінні бізнес-плани.

Партнерами проєкту в регіонах є Фонд «Право і демократія» (Львів), ГО «Нова Енергія» (Харків) і БО «Центр Суспільних Програм» (Херсон).

Проєкт здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

 

Довідково:

Цей проєкт є своєрідним продовженням минулорічного проєкту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонських областей», який реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, в рамках якого було розроблено аналітичний звіт «Молодіжна політика. Чи існує вона в регіонах?».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.