bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На сході України запустили онлайн-майданчик обговорення проблем
23.06.2020

Журналісти видання для Донецької і Луганської областей «Восточный Вариант» запустили онлайн-майданчик для обговорення проблем і можливостей переселенців, людей з інвалідністю, людей старшого віку, молоді, жінок.

Онлайн-майданчик "Розмова на рівних"

Журналісти видання для Донецької і Луганської областей “Восточный Вариант” запустили онлайн-майданчик для обговорення проблем і можливостей переселенців, людей з інвалідністю, людей старшого віку, молоді, жінок.

Всі теми є продовженням форуму “Розмова на рівних”, що пройшов у лютому у Слов’янську. На онлайн-майданчику rozmova.v-variant.com.ua опубліковані пять матеріалів:

●      Житло, робота, освіта: як вирішуються проблеми переселенців

●      Щасливий старший вік: активності людей “кому за…”

●      Ламаємо стереотипи та дивуємо: можливості для жінок

●      Інклюзивне місто: як вплинути на доступність інфраструктури

●      Молодь: гайд по можливостям

У статтях наведені рекомендації експертів, а під кожною з них — можливість написати свою думку. Також всі коментарі та запитання дублюються на спеціальній сторінці обговорення за темами.

Мета “Розмови на рівних” — підняти теми нових можливостей, дати знання з вирішення існуючих проблем місцевим громадам і можливість знайти однодумців”, — коментує організаторка проекту Анастасія Руденко. Долучитися до обговорення, задати своє питання та прочитати матеріали може кожен охочий за посиланням: rozmova.v-variant.com.ua.

Проект реалізується інтернет-виданням “Восточный вариант” за підтримки Програми ООН щодо відновлення і підтримання миру.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.