bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування експортерів, представників малого та середнього бізнесу
28.01.2020

У рамках реалізації освітнього проекту «Експорт Ера-М» Департаментом проводиться опитування, результати якого будуть використані при розробці тренінгів, вебінарів щодо підвищення рівня обізнаності працівників відділів ЗЕД.

Із метою підвищення рівня обізнаності представників малого та середнього бізнесу з питань організації та провадження підприємницької діяльності, Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрацї у рамках реалізації освітнього проекту «Експорт. Ера-М» проводить опитування представників бізнесу. Анкета доступна за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq5sKYR7VZt13Rb34ktrgYOzkKxLTiIxHaJzmhBRXeLHlRSg/viewform

Цільова аудиторія: представники підприємств малого та середнього бізнесу, активної молоді регіону, менеджери відділів збуту, суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, що зацікавлені в активній присутності власної продукції на зовнішніх ринках.

Формат проведення заходів проекту «Експорт. Ера-М» дозволить його учасникам отримати відповіді на питання, оцінити рівень поінформованості, ефективності виробничої кооперації із суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності держав-партнерів.

Контакти

  • Відповіді на питання стосовно заповнення Анкети можна отримати за телефоном (057) 705 06 14

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.