bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум Сучасних Викладачів «Освіта 3.0» відбувся у Вінниці
25.11.2019

Майстер-класи проводили тренери «Освітнього Хабу: території нових можливостей для кожного» та презентували спеціальну навчальну програму «Мистецтво Викладання» для українських вчителів та викладачів  від зіркових експертів у сфері освіти.

Понад 100 вчителів загальноосвітніх шкіл м. Вінниці свій вихідний день провели з користю, адже отримали практику використання м’яких навичок (soft skills), які ще називають навичками ХХІ століття: емоційного інтелекту, ораторського мистецтва, особистого розвитку та позитивних комунікацій в рамках Форуму Сучасних Викладачів «Освіта 3.0», який проводить Асоціація інноваційної та цифрової освіти по всім регіонам України.

Організатором даного заходу стала директорка Департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, а відкрила Форум «Освіта 3.0» заступниця міського голови Галина  Якубович. 

Майстер-класи проводили тренери «Освітнього Хабу: території нових можливостей для кожного» та презентували спеціальну навчальну програму «Мистецтво Викладання» для українських вчителів та викладачів  від зіркових експертів у сфері освіти.

Модератор заходу,  заступник Голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти Володимир Страшко повідомив: «Форум Сучасних Викладачів «Освіта 3.0» буде проводитись на постійній основі у всіх регіонах країни, адже його місія - підготувати українських освітян до трансформації системи освіти України та сформулювати нову парадигму процесу викладання у відповідності до сучасних вимог суспільства та концепції Нової Української Школи. Ми переконані, що курс «Мистецтво Викладання» в інноваційному форматі «змішаного навчання», коли поєднуються безкоштовні інтенсивні та цікаві тренінги з навчанням он-лайн на порталі www.eduhub.in.ua, дозволить українським освітянам запроваджувати нові методи та технології у процесі навчання учнів та студентів, що призведе до покращення рівня освіти по всій країні вже у найближчому майбутньому. Ми запрошуємо керівників всіх міст України взяти приклад з міста Вінниці та долучитись до організації таких Форумів, створивши нові можливості для розвитку шкіл та університетів у своїх містах».

Отже, тепер у всіх українських освітян з’явилась можливість безкоштовно та на постійній основі, покращувати свої професійні і особисті навички.

До речі, навчальна програма «Мистецтво викладання» розташована на поталі Соціального проекту «Освітній Хаб: територія нових можливостей для кожного» - www.eduhub.in.ua. Там же вбудовано рейтинг успішності, за яким викладачі бачать свій власний прогрес у оволодінні сучасними знаннями та навичками.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.