bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завдяки експертам Партнерства у Вижниці формують антикорупційну раду
14.11.2019

Відповідно до рішення 31-ї сесії Вижницької міської ради VIII скликання від 24 липня 2019 року при Вижницькій міській раді формується Антикорупційна рада.

Відповідно до рішення 31-ї сесії Вижницької міської ради VIII скликання від 24 липня 2019 року при Вижницькій міській раді формується Антикорупційна рада з числа депутатів міської ради та представників зареєстрованих інститутів громадянського суспільства!

Рішення було розроблено за допомогою експертів Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!», а тепер її публічно формують, запрошуючи всіх бажаючих.

Як зазначив ескперт Партнерства Тарас Халавка, “Вижницька громада підійшла до створення Антикорупційної ради не формально. Відповідно до Положення ця рада має складатись з депутатів та представників інститутів громадянського суспільства. Наприкінці жовтня рада оголосила набір до складу АР представників громадських організацій. Варто відзначити, що у цій громаді є декілька активно діючих ГО і активістів. Набір до АР - це ще один крок до налагодження комунікацій у цій громаді між владою та активними громадянами”.

За інформацією Вижницької міськради, бажаючий зареєстрований інститут громадянського суспільства надає свої пропозиції щодо включення представника до складу Антикорупційної ради на розгляд постійної комісії міської ради з питань регламенту, забезпечення законності, протидії корупції, депутатської діяльності та етики та в подальшому на затвердження сесією міської ради.

Пропозиція повинна відповідати наступним вимогам:

  • заява про участь/клопотання від зареєстрованого інституту громадянського суспільства
  • копія документа, що підтверджує реєстрацію в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань
  • мотиваційний лист щодо участі в діяльності Антикорупційної ради
  • інформаційна довідка про діяльність зареєстрованого інституту громадянського суспільства.

Пропозиції стосовно включення до складу Антикорупційної ради при Вижницькій міській раді приймаються до 15 листопада 2019 року за адресою: Вижницька міська рада, м. Вижниця, вул. Українська, 34.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.