bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

#ГромадськоїПрефектура: Тренінг для переможців конкурсу грантів
01.11.2019

Урочисте вручення відповідних кваліфікаційних сертифікатів та майстер-клаc з адвокасі для ефективних місцевих бюджетів у громадах півдня України стало змістом шостої сесії «Школи громадських префектів, що відбулась 31 жовтня у вітальні миколаївської Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького.

Фото-звіт нагородження переможців.

Грантери ФРММ за кошти NED після виправлення зауважень конкурсної комісії та реєстрації  ініціативних груп своїх NGO розпочнуть реалізацію громадські аудити та адвокаційні компанію як громадські префекти  у м. Миколаєві, м Вознесенську, м Херсоні, м Одесі.

Голова правління ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) Тетяна Чистякова привітала 9 переможців конкурсу грантів «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України» http://frgn.mk.ua/?p=11093.

Методист громадських префектів Тетяна Золотухіна презентувала рецепти успішного аудиту і адвокасі, зауваження конкурсної комісії та провела індивідуальні консультації.

Нагадуємо, що на попередніх сесіях Школи громадські префекти вивчали основи місцевого бюджетного процессу, адвокасі. складання грантових заявок та формували Стратегію коаліції . Пост-релізи першоїдругої  третій http://frgn.mk.ua/?p=10945, четвертий http://frgn.mk.ua/?p=10996 та п’ятої http://frgn.mk.ua/?p=11069 сесій Школи з матеріалами навчань надаються.

Запрошуємо громадських активістів та їх об’єднань з Миколаївської та Херсонської областей, що займаються моніторингом прозорості, підзвітності та ефективності місцевого самоврядування у коаліцію #ГромадськаПрефектура, підписав Меморандуму .

Учасники коаліції - випускники «Школи » за коуч та грантовою підтримкою команди проекту протягом 2019 р- 20 р. в рамках стратегічного плану підготують та реалізують відповідні ініціативи у своїх громадах. 

Довідки з питань вступу у коаліцію та навчання у «Школі громадського префекту:

 Олена Вартанян, офіс-менедж ФРММ за тел. (0512) 47-38-79 кожний робочий день з 9-00 до 17-00. Або через E-mail ФРММ [email protected].

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Навчання у «Школі громадських префектів» проведено в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему: «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Коуч-супрвід аудитів та адвокаційних компаній громадських префектів відбувається в рамках прокту «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів, що реалізує  ФРММ за підтримки Фонду сприяння демократії  Посольства США в Україні та в рамках діяльності «Миколаївськоїрегіональної платформи реформ».

Проект реалізується в партнерстві з ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон), ГО «Суспільний добробут» (м. Южне Одеської області), та в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.