bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міністр Швеції з питань міжнародного співробітництва в цілях розвитку прибув з візитом в Україну
28.10.2019

Міністр Швеції з питань міжнародного співробітництва в цілях розвитку Петер Ерікссон зустрінеться з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком, іншими членами Кабінету міністрів та відвідає лінію розмежування Міністр Швеції з питань міжнародного співробітництва в цілях розвитку Петер Ерікссон прибув з візитом в Україну.

Він візьме участь у форумі "“RE:THINK. Invest in Ukraine” в Маріуполі, щоб обговорити реформи, розвиток та інвестиції у схід України, а також гуманітарну допомогу для громадян, що постраждали від конфлікту. Міністр зустрінеться з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком та іншими міністрами українського уряду.

Він також проведе дискусії з представниками засобів масової інформації, громадянського суспільства та підприємців у Маріуполі та відвідає лінію розмежування, щоб зустрітися із громадянами України, що постраждали від конфлікту. Міністр перебуватиме в Україні до 29 жовтня.

Довідкова інформація: Швеція є давнім партнером України: починаючи з 1995 року, вона вкладає значні політичні, фінансові та людські ресурси в країну. За 2014–2020 рр. загальна сума підтримки співпраці у сфері реформ складе близько 175 млн євро. Сфери співробітництва включають інклюзивне економічне зростання, довкілля та енергоефективність, посилення демократії та прав людини, гендерна рівність, вільні та незалежні ЗМІ, громадянське суспільство, реформа державного управління, відновлення миру та гуманітарна допомога.

Контакти

  • Марія Липяцька
  • Координаторка з питань комунікацій Посольства Швеції в Україні
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.