bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IWPR: практичні поради та корисні посилання для активістів та журналістів
22.07.2019

Посібники IWPR «Як контролювати витрати бюджетних коштів в Prozorro» та «Громадський контроль над грошима громад».

Institute for War and Peace Reporting радий поділитися з вами другим випуском практичних порад та корисних посилань для активістів та журналістів «Як контролювати витрати бюджетних коштів в Prozorro», який ви можете скачати за цим посиланням. Посібник створено партнерами IWPR у Львові – «Наші Гроші. Львів» та Центром громадського моніторингу та досліджень.   

https://iwpr.net/sites/default/files/download/publication/iwpr_ukraine_e-toolkit_2.pdf

Нагадуємо, що перший випуск «Громадський контроль над грошима громад», підготований програмним консультантом IWPR Глібом Каневським, був поширений серед учасників нашої щорічної конференції «Підзвітність влади: дієві інструменти для регіональних активістів», що відбулася 15-16 березня 2019 року у місті Києві. Наразі він доступний за цим посиланням.

https://iwpr.net/sites/default/files/download/publication/iwpr_ukraine_e-toolkit_1.pdf

Заздалегідь вдячні вам за подальше поширення посібників серед колег, а також відкриті до ваших пропозиції щодо змісту наступних випусків. Ваші пропозиції надсилайте, будь ласка, на емейл [email protected].

Посібники підготовлено в рамках трирічного проекту IWPR за підтримки МЗС Королівства Норвегії Giving Voice, Driving Change: From the Borderland to the Steppes.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.