bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як отримати pro bono підтримку на мільйон?
04.03.2019

Pro Bono Club Ukraine запускає серію NGO2NGO-зустрічей, де представники третього сектору зможуть познайомитися між собою і дізнатися про успішні практики pro bono від інших організацій.

Ми в Pro Bono Club Ukraine переконані: найактуальніші знання мають ті, хто вже пройшов певний шлях і готовий ділитися отриманим досвідом. Саме тому розпочинаємо серію нетворкінг-подій для всіх-всіх із громадського сектору!

Ідея NGO2NGO-подій у тому, щоб громадські організації більше взаємодіяли між собою та допомагали одна одній розвиватися. Ми прагнемо сформувати ком’юніті, що сприятиме розвитку третього сектору в Україні.

Формат події передбачає дві частини: у першій — виступ представника соціальної ініціативи про успіх і як його досягти, у другій — нетворкінг учасників-представників організацій.

Гість першої зустрічі — виконавчий директор благодійного фонду «Життєлюб» Дмитро Заражевський. Фонд організовує дозвілля та надає необхідну допомогу людям похилого віку.

За минулий рік Життєлюб залучив підтримку pro bono майже на 11 мільйонів гривень, провів понад 2 тисячі івентів, роздав майже 300 тисяч обідів. Як вони це зробили? Про це на першій частині події і розкаже Дмитро.

Під час другої частини учасники зможуть познайомитися та поспілкуватися між собою. Завчасно потурбуйтеся про свої візитівки, листівки та блокнот для нотаток і нових контактів.

Місце зустрічі: ПеремогаSpace (бул. Шевченка, 62)
Коли: 12 березня, з 19:00 до 21:00.

Як потрапити? Реєструйтеся за посиланням: https://probono.org.ua/ngo2ngo. Не зволікайте, адже кількість місць обмежена!

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/617036722080174

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.