bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лікування для ефективності місцевих фінансів
05.02.2019

Продовжила Експертно-громадська рада виконавчого комітету Миколаївської міської ради (ЕГР), підтримав 31 січня 2019 р. своїм рішенням резолюцію перших загальноміських громадських слухань (обговорень) з питань ефективності та прозорості бюджетного процесу у м. Миколаєві 2017-19 р.

Фото-звіт 

 Далі з відкрите звернення Координатор ініціативної групи з підготовки та проведення громадських слухань, Директора ГО «Фонд розвитку м. Миколлаєва» та заступника голови ЕГР Михайла Золотухіа -

«Шановні друзі! Дякуємо всім хто взяв участь у перших загальноміських громадських слухань з питань прозорості та ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві 2017-2019 р., що відбулися 26 січня 2019 р. та запрошуємо до подальших спільних кроків до більш ефективного, прозорого та корисного для миколаївців бюджетного процесу! #Миколаїв #міськарада #громада #бюджет

Нас зареєструвалось 65 мешканців з мандатом учасника слухань. Том у відповідності до Положення про Громадські слухання в м. Миколаєві ми провели громадські обговорення. Але статус громадського обговорення нас не засмутив та ми продовжуємо наш шлях до успішного міста Миколаєва!

Повідомляємо, що для того щоб нас почули у мерії 31 січня 2019 року Експертно-громадська рада Виконавчого комітету миколаївської міської ради (далі ЕГР) підтримала Резолюцію громадських слухань (обговорень) з питань прозорості та ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві 2017-2019 р.,

Таким чином ще і рішенням ЕГР, як громадським дорадчим органом при виконкомі Миколаївської міської ради, що дії відповідно до Статуту міста Миколаєва ми вирішили представниками громади міста ми плануємо залучити місцевих посадовців і депутатів до імплементації національних реформ в інтересах громадян. А саме :

По-перше, підтримали висновки експертів – представників організацій, що проведено учасниками Експертно-громадської ради виконавчого комітету Миколаївської міської ради у 2017-2018 роках та виступи експертів у темі слухань та мешканців міста;

По-друге, рекомендували органам місцевого самоврядування м. Миколаєва, комплекс заходів з налагодження більш ефективної, демократичної та корисної мешканцям системи фінансового менеджменту у м. Миколаєві на основі вимог чинного законодавства України.

З величезною повагою, Михайло Золотухін, Координатор ініціативної групи з підготовки та проведення громадських слухань, Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколлаєва» та заступник голови ЕГР …»

Офіційна інформація про засідання ЕГР 31 січня 2019 р  на  .

Прес — служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

_____________________________________________________________

Адвокаційна компанія здійснюється при координації проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Партнери проекту: ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»; ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» (м Херсон); ГО «Кризовий медіа — центр «Сіверський Донець» (Сєверодонецьк).

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.