bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовна можливість поліпшити резюме онлайн
31.01.2019

В межах соціального порталу «Кар’єра для нового життя», створеного благодійним фондом Карітас України, спеціаліст із працевлаштування безкоштовно допоможе вам поліпшити резюме: структуру, наповнення та зовнішній вигляд.

Разом ви створите нове резюме, яке буде прямо й недвозначно повідомляти роботодавця, чому вас варто запросити на співбесіду.

Як це працює

За цим посиланням https://careerfornewlife.com/onlayn-konsultatsiya-rekruteriv заповніть форму консультацій, що знаходиться одразу під текстом: вкажіть ваше ім’я, поштову скриньку та стисло розкажіть, яка допомога вам необхідна.

Спеціаліст із працевлаштування отримає цю інформацію та зв’яжеться з вами.

Додайте резюме безкоштовно

Ви також можете додати резюме на портал з реєстрацією або без неї. Для цього перейдіть на сторінку розміщення резюме 

Послуги сайту та його спеціалістів абсолютно безкоштовні!

Соціальний портал з працевлаштування «Кар’єра для нового життя»  був створений Міжнародним благодійним фондом Карітас України у 2016 році та допомагає соціально незахищеним категоріям населення знайти роботу або почати свою справу, а роботодавцям – знайти співробітників. Щодо роботодавців сайт орієнтований на представників сфери малого, середнього бізнесу та підприємств, які не мають достатньо ресурсів для пошуку співробітників на платних сайтах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.