bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українській Біржі Благодійності 7 років
29.01.2019

Українській Біржі Благодійності виповнилося 7 років і за цей час команді фонду вдалося залучити на благодійність понад 200 000 000 гривень. Грандіозну суму зібрано завдяки пересічним українцям, які на сайті ubb.org.ua жертвували кошти від 1 гривні.

Українська Біржа Благодійності (ubb.org.ua) – перша та найбільша в Україні фандрайзингова платформа онлайн-благодійності, ефективний та сучасний інструмент для залучення коштів на різноманітні благодійні та соціальні проекти.

УББ - це онлайн-платформа, яка поєднує донорів із благодійними проектами і людьми, які потребують допомоги. Після ретельної перевірки українські неприбуткові організації мають змогу розміщати свої проекти на сайті ubb.org.ua, де потенційні донори можуть підтримати проект за своїм бажанням. Завдяки забезпеченню прозорості та звітності, платформа дозволяє громадянам бути впевненими у тому, що їхні благодійні внески допомагатимуть безпосередньо тим, хто цього потребує.

Зібрані кошти спрямовуються на проекти понад 120  українських неприбуткових організацій, що дозволяє рятувати тисячі життів, серед іншого, створювати можливість проведення складних операцій та лікування дітей із серйозними захворюваннями, допомагати сиротам, купувати необхідне українським лікарням медичне обладнання, підтримувати притулки для тварин та створювати освітні і культурні проекти.

За 7 років роботи було реалізовано майже 4 000 благодійних проектів різних напрямків та категорій, а благодійниками платформи стали 1 100 000 українців.

Всі 7 років існування УББ, кожна, перерахована донорами, гривня була витрачена на благодійність. 100% грошей, пожертвуваних на ubb.org.uaна благодійні проекти, використовуються на потреби саме цих благодійних проектів. 

·         Найбільша он-лайн пожертва від фізичної особи на УББ - 1 000 000 гривень!

·         Наймасштабніший медійний проект – перше благодійне реаліті-шоу “Частинка серця”. Зібрано 1 665 000 гривень!

·         Наймасовіший благодійний проект -  допомога Насті Берестенко, понад 22 000 українців зібрали на лікування дівчинки 4 500 000 гривень!

·         За підтримки УББ почав працювати  найпростіший механізм допомоги – смс-благодійність без податків - SMS на номер 88007

Бета-версія проекту “Українська Біржа Благодійності” була презентована 26 січня 2012 року на  5-му Круглому столі з питань благодійності: «e-philanthropy» у Давосі.

З 2012 УББ є переможцем і лауреатом найбільш значущих премій у своєму секторі: Національного рейтингу благодійників та Національного конкурсу «Благодійна Україна», спеціальних відзнак «За унікальний розвиток благодійності в Україні»,  «Найбільш ефективний та корисний доброчинний проект України», «Найбільш публічна та прозора благодійна організація України», «Інновації в благодійності».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.