bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Правопросвітницький захід у Донецькому міському центрі зайнятості
15.01.2019

Покровським бюро правової допомоги проведено семінар для осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості на тему «Легальна зайнятість, в приміщенні Донецького міського центру зайнятості м.Покровськ. 

Учасники заходу дізналися про те, що повинен зробити громадянин, коли в нього вимагають хабар.А головне “що” і “чому” ні в якому разі робити не можна. Які саме ненависні дії можуть допомогти хабарнику уникнути відповідальність”. Чи потрапляли у ситуацію, коли натякали, що “справа піде швидше”, “догляд за хворим у лікарні буде уважним”, аби Вашу дитину взяли у садок треба занести щось комусь?” Варіацій може бути безліч… Фантазія на тему: “Яяк отримати хабар” може бути безмежною, - розповіла спеціаліст бюро.

Усі розуміють, що пропонувати хабарі протизаконно. Також, це б`є по гаманцю. Але не завжди зрозумыло, що робити, коли в тебе вимагають грошы. Багато хто не протидіє тиску і погоджується на вирішення проблемного питання за допомогою незаконної споати. Фахівець бюро закликала не миритися з хабарництвом і розповіла про нові юридичні інструменти для протидії злочинним діям.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.