bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активізація молоді Комишанської ОТГ. Волонтерство в громаді
15.01.2019

9 січня в с. Комиші Сумської області в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» пройшла «Майстерня місцевого розвитку 2.0». Мотивуюча зустріч школярів та представників студентства з експертами ГО «НОВА енергія» та керівницею школи волонтера ГО «Поруч». Головними темами зустрічі стали питання активізації молоді Комишанської ОТГ та волонтерства в громаді.

Активу місцевої молоді та виконкому презентували основи волонтерської діяльності, цінності, потреби та мотивацію волонтера, про лідерство в житті та лідерство в команді, про важливість розвитку громади в тому числі шляхом саморозвитку, про необхідність в сучасних умовах бути активним та ініціативним. Експерти ГО «НОВА енергія» Олена Агапова та Олексій Слабко розповіли не тільки про роль видобувної галузі у наповнення бюджету громади, а презентували сучасні можливості для молоді, про фандрайзинг та краудфандинг як інструменти для спів-фінансування їх майбутніх соціальних проектів для громади. Інформація була доповнена активізаційними іграми, реальними прикладами успішних проектів та історіями про власний розвиток в громадському секторі.

 Ми вдячні представникам Комишанської сільської ради за сприяння, довіру та відкритість. Віримо, що вмотивовані на добрі справи учасники заходу найближчим часом зроблять багато корисних речей для громади, а співпраця з громадськими організаціями і надалі приноситиме користь і задоволення.

Захід організовано та проведено за підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

        

Контакти

  • Віталій Филенко Тел.: +38095 00 84 991

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.