bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інструменти участі в житті громади, як спосіб взаємодії з владою
27.12.2018

Протягом грудня відбулись перші, із серії запланованих, тренінги «Інструменти участі в житті громади, як спосіб взаємодії з владою».

Як оформити запит? Що являє собою звернення громадян? Як донести свої ініціативи за допомогою електронної петиції?

Наскільки зручні та можливі у використанні для людей поважного віку інструменти взаємодії з органами місцевого самоврядування почали вивчати на практиці у Вінниці, Полтаві, Миколаєві та Слов’янську.

Протягом грудня відбулись перші, із серії запланованих, тренінги “Інструменти участі в житті громади, як спосіб взаємодії з владою”, спрямовані на покращення рівня комунікації людей поважного віку з органами місцевого самоврядування та залучення їх до процесів прийняття рішень та розвитку громади.

Учасники та учасниці тренінгу дізнались як подати електронну петицію, написати звернення, запит, отримали навички подання заявки на міській конкурс «Бюджет участі» та багато іншого.

Шкода, що я раніше не розуміла, нам потрібно вирішувати питання з міською владою. Тепер я почуваюсь більш впевненою” – поділилась своїми враженнями учасниця тренінгу з міста Слов’янськ Донецької області.

«Раніше я думав що вже ні на що не можу впливати, а виявляється – я ще так багато можу зробити: для своїх дітей, онуків і для себе!» - враження  учасника тренінгу з міста Миколаїв.

Тренінги “Інструменти участі в житті громади, як спосіб взаємодії з владою” для людей поважного віку протягом січня 2019 року пройдуть у Житомирі, Слов’янську, Вінниці, Полтаві та Миколаєві.

Проект «Громадська активність без вікових обмежень» реалізується громадською організацією Центр Поділля-Соціум та здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

  • +38 068 320 76 54 Світлана

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.