bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві перші два місяці осені були насиченими на корисну інформацію та нові знайомства
31.10.2018

Проект «Профі в тренді», який реалізувала команда ГО «Проекти і комунікації» за підтримки Представництва DVV International в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини передбачав 3 безкоштовні для полтавців експрес-курси за напрямками: графічний дизайн, жіноче підприємництво та SMМ.

SMM - цей курс для тих, хто хотів простою мовою й на зрозумілих прикладах заглибитися в життя соціальних мереж, прокачати себе і, можливо, знайти своє покликання в цьому

Курс з жіночого підприємництва був створений для жінок, які шукають натхнення, а поки що: чи то у декретній відпустці,чи то у власній підприємницькій діяльності, чи ще тільки хочуть відкрити власну справу, або й зовсім знаходяться у пошуках себе.

А тема третьоо курсу була обрана не випадково. В період з 01 по 10 серпня 2018 року включно проводилося опитування у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм. Метою опитування було отримати думку полтавців щодо актуальних напрямків опанування однієї з ІТ-спеціальностей. За результатами опитування було обрано напрям Основи графічного дизайну.

Кожен експрес-курс був унікальним та мотивуючим! Жіноче підприємництво та SMМ об`єднали учасників та учасниць різного віку, сфер зайнятості та й просто різного життєвого досвіду протягом 5 зустрічей. Чому так мало, запитаєте Ви? А тому, щоб зрозуміти, наскільки є зацікавленість у цих темах, та й завданням було не навчити всьому у цих сферах, а просто показати вектор руху, зацікавити, дати шанс побачити нові сфери і вже потім, за бажанням, заглибитися у вивчення та роботу!

А ось курс з графічного дизайну хоч і розрахований був на 80 робочих годин (!), то це також експрес-курс, бо для цієї сфери це лише ази для опанування. Проте відгуки отримали чудові! Бо усі тренери є професіоналами, справжні практики, які горять своєю справою!

Цей проект, також, об`єднав важливих партнерів у ході реалізації. Це і органи місцевого самоврядування, і громадський сектор, і бізнес малий та середній міста Полтава.

Навіщо говоримо про це? Щоб поділитися гарним досвідом у сфері неформальної освіти, освіти дорослих, навчанні сучасним спеціальностям та важливості співпраці на різних рівнях!

Якщо виникатимуть питання, щодо будь-чого вищевказаного – не соромтеся цікавитися, ми відкриті до співпраці!

З щирою повагою, команда ГО «Проекти і комунікації»!

Контакти

  • (096) 964-31-55 - ГО Проекти і комунікації (Полтава)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.