bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Станиці Луганській громадськість вчиться надавати ефективну правову та соціальну допомогу
08.10.2018

06 жовтня у Станиці Луганській за ініціативи ГО «Суспільна служба правової допомоги» було проведено навчальний семінар «Надання ефективної правової та соціальної допомоги ВПО з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом». 

Протягом семінару представники органів місцевого самоврядування, волонтерських та громадських організацій вчились виявляти правові та соціальні потреби ВПО, розглянули стандарти надання правової та психологічної допомоги ВПО з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом, дізнались про  різницю між стресом та травмою, обговорили поняття «синдром професійного вигорання» та його причини, симптоми, стадії, а також методи профілактики, вивчили особливості медичного обслуговування ВПО з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом. 

- Наша мета – створити ефективну модель надання кваліфікованої правової допомоги для ВПО з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом в Луганській області, яка зможе покращити їх стан та захистити права у відносинах з медичними або державними установами, - заявила представник ГО “Суспільна служба правової допомоги” Тетяна Плясунова. 

Участь у заходах також взяли ВПО, які представляють різні вразливі групи населення, які розповіли свої історії спілкування з державними органами, окреслили головні проблеми та потреби, що найбільш актуальні для них.

Проект «Підвищення правових знань та надання системної  правової допомоги особам, що хворіють на ВІЛ, туберкульоз чи гепатит та мешкають на території Луганській області» реалізується ГО “Суспільна служба правової допомоги” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.